Gradinita lui Goghita

 

Program scurt: 08:00-13:00
Program lung: 08:00-16:30
Program prelungit: 08:00-18:30
 

Știi de Goghiță?

 
Știi de Goghiță?

Sigur ți-ai imaginat. E universul copilului tău. Acel cadru aparte în care face primii pași. Bineințeles că ne-am pus în locul tău. Adică am cam găsit soluții croite pentru tine. Uite ce program și ce servicii poți alege. Perfecte pentru copilași între 24 luni și 6 anișori.

Iarna e ca vara pentru copilul tău. Pe bune, toate încăperile beneficiază de un sistem de încălzire / răcire, iar copilul tău nu va resimți capriciile vremii. Dimpotrivă, se va bucura de plusurile fiecărui anotimp, în stilul lui Goghiță. Aiaiaaai, nici ursul n-are așa bârlog.

Utilități la superlativ. Hai să vezi cum arată sălile de curs, dormitoarele, grupurile sanitare, sala de mese sau sala de sport. Avem încăperi separate pentru fiecare grupă, iar activitățile te fac să îți dorești să fii din nou copil. La Goghiță, piciul tău e un mic rege, la cât confort îi oferim. Ce mai? N-o să mai vrea să plece acasă. :)

Sănătatea copilului tău? De neprețuit. Așa că Goghiță, mare fan sănătate, are și o rețetă în trei buline:

1. Bucătărie proprie. Folosim produse bio, proaspete, care sunt scumpe, dar nutritive și sănătoase. Colaborăm cu un nutriționist pentru a păstra principiile unei alimentații sănătoase și le respectăm întocmai când pregătim păpica. Nu ne jucăm cu aprobările și avem cicluri separate de intrare și ieșire a alimentelor în bucătărie. Carnea, legumele și ouăle stau în frigidere separate, nutrienții nefiind alterați.

2. Asistentă medicală 8 ore pe zi. Dincolo de colaborarea cu un medic specialist, copilul tău are la dispoziție o asistentă medicală în Grădinița lui Goghiță. Am prevăzut și un izolator sanitar pentru cabinetul medical.

3. Sala noastră de sport cu profesor. Cum altfel putem dezvolta musculatura copilului tău decât prin exerciții specifice pentru fiecare copil și vârstă? Profesorul de sport face mișcare la Goghiță lunea și miercurea.

Goghiță nu se joacă cu acreditările. Grădinița lui Goghiță este acreditată și are absolut toate autorizațiile necesare funcționarii în regim de grădiniță și nu de club de copii. Suntem evaluați de către ARACIP și ne desfăşurăm activitatea didactică potrivit curriculumului naţional. În plus, avem o bogată paletă de activităţi extracurriculare. Întreabă-ne.

Uită-te online. Știm că îți faci griji, orice ar fi, așa că ai acces la un sistem de supraveghere online. Peste tot unde își desfășoară copiii activitățile zilnice. Mai exact, 14 camere video, iar pe cea din dormitor o poti roti cum vrei. Practic, ești acolo și petreci timp cu copilul tău (de la birou, de acasă, când simți nevoia), trăind prima lui experiență preșcolară. Accesul e numai pentru părinți pe bază de ID și parolă, primite la semnarea contractului. E fain, nu?

 

PERSONALUL ÎNCADRAT ÎN GRĂDINIŢĂ ÎN ANUL ŞCOLAR 2017-2018

Nr. crt.

Nume şi prenume

Funcţia

Echipa de conducere

1.        

Popovici Snejana Ionela

Director

2.    

Dragoş Poliana

Director administrativ

Personal didactic auxiliar

3.    

Duma Romelia

Secretar

Cadre didactice

4.        

Crăciunoiu Diana Maria

Prof. înv. preşcolar

5. 

Kafony Iliana

Educatoare

6.     

Berzescu Calina

Prof. înv. preşcolar

7.       

Picu-Vulpaşin Adina

Prof. înv. preşcolar

8.       

Popovici Snejana Ionela

Trasca Marina Ana

Prof. înv. preşcolar

Prof.inv.prescolar

Personal nedidactic

9.        

Tiba Gabriela

Asistent medical

10.    

Lana Mihaela

Bucătar

11.    

Belu Estera

Îngrijitor copii

12.    

Boboescu Andreea

Îngrijitor copii

13.    

Pana Mirela 

Îngrijitor copii

 

 

PLAN ȘCOLARIZARE 2017-2018

GRUPA MICĂ - 40 COPII

GRUPA MIJLOCIE - 20 COPII

Efectiv real conform SIIIR :

  • Grupa mica A : 9 copii
  • Grupa mica B :11 copii
  • Grupa mijlocie A :14 copii

 

 

 

Prezentare  |  Servicii  |  Orar şi tarife

 

 

 
 
 
Abonare Newsletter
Testimoniale
Contact