Gradinita lui Goghita

 

Program scurt: 08:00-13:00
Program lung: 08:00-16:30
Program prelungit: 08:00-18:30
 

Ce îți propunem pentru piciul tău?

 

Ne-am gândit să facem să fie bine. O grădiniţă, patru posibilităţi:

08:00 - 12:00. Program scurt fără prânz, să vezi cum e. Povestea începe la micul dejun. Mănâncă sănătos și crește sănătos. După activitățile simpatice și educative, gustarea de fructe doar confirmă că Goghiță e om serios. Urmează alte jocuri și activități recreative, chiar în aer liber. Masa de prânz o serviți împreună, acasă. Cum ți-ai dorit. Cu 970 lei + masa 9lei/zi. 

08:00 - 13:00. Program scurt cu prânz, cât să nu-ți fie dor. Experiența de dimineață rămâne neschimbată. Dar e completată cu bucuria de a lua masa de prânz împreună cu ceilalți prieteni de la Goghiță. Fără să facem deloc compromisuri la calitate și sănătate. Iar prețul e corect: 1100 lei + masa 14lei/zi. 

08:00 - 16:30. Program lung, doar pentru că nu poți ajunge mai repede. Copilul tău e pe mâini bune, iar somnul de după-amiază se potrivește ca o mănușă. Indiferent unde ești, poți să-l vezi online în pătuț sau cum se mai linge o dată pe buze după gustarea de după-masă. Cum îți sună 1300 lei + masa 17lei/zi pentru asta? 

08:00 - 18:30. Program lung, prelungit, special pentru programul tău încărcat. Cu totul inclus și extra-timp de calitate cu minunea ta, n-ai cum să-i refuzi micul moft de cu seară. Recreativ, cu activități opționale și experiențe de povestit acasă. Pentru ce primește, 1350 lei + masa 17lei/zi nu e exagerat.

Iar pentru grupa piticilor (24 luni-3 anişori) cele patru posibilităţi sunt:

08:00 - 12:00. Program scurt fără prânz la preţul de 1070 lei + masa 9lei/zi.

08:00 - 13:00. Program scurt cu prânz la preţul de 1200 lei + masa 14lei/zi.

08:00 -16:30. Program lung la preţul de 1400 lei + masa 17lei/zi.

08:00 - 18:30. Program lung, prelungit, la preţul de 1450 lei + masa 17lei/zi.

 

  Deschidem portița, pregătim creioanele, jucăriile, păpica buuună și facem recapitularea:  

 

 • Avem bucătărie proprie și preparăm cu grijă, zi de zi, păpică delicioasă à la Goghiță. Colaborăm cu un nutriționist și respectăm principiile unei alimentații sănătoase. Totu-i bio, proaspăt, nutritiv și sănătos, iar gustările din fructe și legume sunt nelipsite din alimentația prichindeilor.
 • Și cum suntem mereu atenți la sănătatea prichindelului tău, avem pregătită o sală veselă de sport (cu profesor de sport) și un program de mișcare, special conceput  pentru dezvoltarea armonioasă a celor mici. În plus, colaborăm cu un medic specialist, iar asistenta medicală e mereu la dispoziția prichindeilor, chiar la noi, la grădi. Avem pregătit și un izolator sanitar pentru cabinetul medical.
 • Grădinița lui Goghiță e acreditată și funcționează după curriculum național. Punem mereu la cale activități ingenioase, vesele și educative, croite în funcție de vârsta prichindeilor noștri. Îmbinăm programul isteț cu distracția, mișcarea și ieșirile educative.

  Dacă v-am convins vă aşteptăm să urmaţi următorii paşi:

 PASUL 1:

 Vizitarea grădiniței. Părinții vin în intervalul 13-15, cu o programare anterioară.

 PASUL 2:

 Se stabilește o întâlnire cu directorul grădiniței. Prin această întâlnire grădinița noastră cunoaște familia și sistemul de valori al acesteia.

 PASUL 3:

Se programează o vizită în grădiniță în timpul căreia copilul e introdus în mediul de lucru al posibilei viitoare grupe, pentru cel mult o oră. Familia observă dinamica grupei, iar noi observăm copilul în mediul nostru. În urma acordului mutual de colaborare urmeaza completarea dosarului de inscriere.

 PASUL 4:

Completarea dosarului de înscriere.

Pentru a face parte din ceata lui Goghiță, ai nevoie de:

 Pentru mămici și tătici:

 • Copie xerox CI părinți;
 • Certificat de căsătorie/divorț (dacă e cazul);
 • Declarația celui de-al doilea părinte, privind acordul înscrierii copilului în grădiniță.

Pentru prichindel:

 • Cerere de înscriere (se completează la grădiniță);
 • Fişă de înscriere (se completează la grădiniță);
 • Copie după certificatul de naștere al copilului;
 • Aviz epidemiologic de intrare în colectivitate, adeverință medicală, fișă de vaccinări ( toate cele trei conform Ordinului Ministerului Sănătății nr.1002/14.08.2015 și M.E.N.C.S. nr.5057/26.08.2015)
 • 2 fotografii tip buletin.

Taxa de înscriere este de 700 lei. Opțional, oferim și servicii de transport. 

Ai doi copilași? Atunci primești o reducere de 10% pentru al doilea frățior. Indiferent de programul ales.

Hai să vezi prin ce experiențe frumoase trece prichindelul tău la Grădinița lui Goghiță.

Vrei să descoperi Grădinița lui Goghiță? Contactează-ne la 0356 100 475 sau 0356 100 463 și hai în vizită cu prichindelul tău! Ne găsești pe strada Aida, cea cu iz muzical, la numărul 16. Vă așteptăm cu drag!

 


 

Prezentare  |  Servicii  |  Orar şi tarife

 
 
 
Abonare Newsletter
Testimoniale
Contact