Gradinita lui Goghita

 

Program scurt: 08:00-13:00
Program lung: 08:00-18:30
 

Primăvara lui Goghiță

06 Martie 2013
 
Primăvara lui Goghiță

Primavara aduce motive de bucurie și iarbă verde în curtea lui Goghiță. Anul acesta, am primit și am dăruit primul mărțișor. Am mirosit primele floricele. Ne-au gâdilat primele raze de căldură. Am chicotit și am zâmbit frumos la soare. A venit primăvara lui Goghiță. Prima noastră primăvară.

Ne-am cunoscut în prag de toamnă și am povestit despre culori, schimbări ale naturii și prietenie. Am tras aer adânc în piept și-am scuturat frunzele din copac, iar când au rămas fără podoabe, s-a așternut ninsoarea. Câțiva oameni de zăpadă și lecții despre savană mai târziu, a venit Baba Dochia și a adus cu ea ciripit frumos de păsărele.

Alături de cele 13 suflețele înscrise până acum, ne-am bucurat de fiecare moment și am crescut prin educație. Am învățat prin joacă. Am alungat dorul de părinți cu cele mai interesante jucării și cu povestioare calde. Am făcut din grădiniță un loc drag.

Lunile martie și aprilie vi le dedicăm vouă, mămici puternice de copii frumoși. Pentru că știm că vă e dor de ei, noi vă dăm acces la camerele video montate peste tot în grădiniță. Ca să nu vă faceți griji legate de papică, noi o pregătim împreună cu un medic nutriționist. Și pentru că știm cât de importantă este mișcarea, în sala noastră de sport vor mișuna copiii sub îndrumarea profesorului.

Hai la noi în perioada 1 martie - 30 aprilie și rezervă-i un loc pentru anul școlar 2013-2014. Toți copiii înscriși în lunile martie și aprilie 2013 (cu taxa de înscriere de 100 lei plătită) pentru a veni la Grădinița lui Goghiță din septembrie au reducere 10% în fiecare lună pe tot parcursul anului școlar 2013-2014.

Pentru că ținem să contribuim la cei șapte ani de acasă, Grădinița lui Goghiță ți-a mai pregătit o surpriză. Dă-ne un telefon sau hai în vizită și află despre ce este vorba.

Răsfăț și educație pentru pitici, cadouri frumoase pentru mămici. Ce zici?

 
 
 
Abonare Newsletter
Testimoniale
Contact