Gradinita lui Goghita

 

Program scurt: 08:00-13:00
Program lung: 08:00-18:30
 

Prima Vară la Goghiță. File de poveste

01 August 2013
 
Prima Vară la Goghiță. File de poveste

Știai că la Grădinița lui Goghiță Vara Educațională e în toi?

Și cum Goghiță are întotdeauna grijă de prichindeii lui dragi, le-a pregătit activități de soi, cu teme vesele, special create pentru fiecare săptămână vitează, de vară.

Pas cu pas, am aflat despre lumea insectelor, am descoperit deliciile fructelor, am pus la cale Hora Legumelor Vesele și am învățat cum să avem grijă de grădinile noastre fermecate. Am tras  ancora și ne-am îndreptat busola către Ținutul Animalelor Sălbatice, așa că am pus deja la cale o excursie distractivă la Zoo, unde ne-am întâlnim cu uriașii: ursul brun, renul sălbatic, cerbul și piticii: cangurul pitic, țestoasa, iepurașul sau ratonul. Am făcut un popas și la Herneacova, am văzut faimoasa herghelie, am admirat poneii și lacul cu pești... Data viitoare poate, poate ne întâlnim cu Peștișorul de Aur! :D Și uite că acum a mai zburat încă o săptămână zglobie, în care am învățat despre animale, ne-am jucat, ne-am distrat și am păpat bunătățile pregătite în bucătăria lui Goghiță!

Ne jucăm, învățăm, dar ne luăm întotdeauna și pauza binemeritată de somnic de după-masă. Am pregătit dormitoare vesele, spațioase și confortabile, în care prichindeii se simt ca acasă. Și cum somnicul de după-masă e la loc de cinste la Grădinița lui Goghiță, ne-am gândit că nu strică să împărtășim aici câteva din beneficiile lui. 

  • Somnicul de după-masă îi ajută pe prichindeii noștri să crească armonios, are un efect pozitiv asupra dezvoltării lor cognitive și e pauza binemeritată, de la aventurile de peste zi. Dormim ca să creștem maaari!
  • Pregătește doza de energie & creativitate pentru viitoarele aventuri și sporește buna dispoziție, specifică celor mici.
  • Iar după un pui de somn bun, micuții vor fi mai motivați să descopere lucruri noi. Specialiștii ne zic că atunci când vine vorba de capacitatea de concentrare, aceasta poate crește cu până la 40%, după o tură numai bună de somnic, la ora potrivită.
  • Așa că dragă mami, tati și buni, cu o povestioară somnoroasă, jucăria preferată sau promisiunea unei mini-excursii, încercați să îi convingeți pe prichindeii voștri să continue somnicul sănătos de după prânz, chiar și în weekend. 

Facem recapitularea... ne-am distrat, am păpat, am dormit, iar acum ne pregătim cu forțe proaspete de următoarele aventuri! :)

Vara Educațională de la Grădinița lui Goghiță continuă până în 8 septembrie, iar trupa lui Goghiță îi invită pe toți prichindeii la joacă, distracție și activități creative! Descoperă programul de vară!

 
 
 
Abonare Newsletter
Testimoniale
Contact