Gradinita lui Goghita

 

Program scurt: 08:00-13:00
Program lung: 08:00-18:30
 

Veselie în culori de vară

16 August 2013
 
Veselie în culori de vară

Dragă mami,

Uite că se apropie finalul verii, iar la Grădinița lui Goghiță am continuat programul cel vesel, pregătit cu drag pentru prichindei.

Ne jucăm, învățăm, păpăm din bunătățile pregătite de Goghiță și punem la cale excursii vesele! Rând pe rând, am învățat despre insectele zglobii, am păpat fructe și legume proaspete. Apoi am pus la cale aventuri la Zoo, ne-am întâlnit cu poneii de la Herneacova și am zburdat prin natură. Suntem mândri că am poposit și la Covaci, la fermă, să învățăm despre animalele domestice, chiar pe tărâmul lor. Am gustat lăptic proaspăt, de la văcuțe voinice, ne-am plimbat și am râs cu gura până la urechi, să se audă departe... până la Goghiță-n curte. Ce mai, suntem viteji! :) 

Am vrut să navigăm cu pirații pe Bega, dar barca piraților nu era tocmai sigură pentru noi prichindeii, așa că am lăsat la o parte aventura și am poposit in Parcul Copiilor, la joacă. :)  Întorși la căsuța lui Goghiță, ne-au întâmpinat (ca de fiecare dată :D) preparatele delicioase și sănătoase à la Jamie Oliver, gătite cu drag, din produse bio și nutritive. Am păpat supică de pui cu tăieței, fasolică verde cu curcan și un desert DELICIOS. 

Între timp, am făcut cunoștință cu lumea fascinantă a animalelor acvatice, am învățat despre peștișori colorați, căluți de mare, delfini veseli și balene și am răsfoit atlasele în căutarea celebrelor meduze. Săptămâna aceasta și săptămâna viitoare avem planuri mari - cercetăm misterele globului pământesc, îl desenăm, îl învârtim și ne căutăm pe hartă... Uite-ne aici! Scoatem cutiile fermecate și dăm din nou startul la joacă! 

Goghiță e încântat să-și cunoască prichindeii dragi, care sosesc în toamnă în Căsuța de la Grădi, așa că îi invită la joacă și acomodare... până începe oficial anul școlar! Goghiță răspunde și la telefon, la numerele 0356 100 475 sau 0356 100 463.     

Iar din toamnă, Goghiță pregătește noi surprize pentru prichindei! Ne auzim! :D

 
 
 
Abonare Newsletter
Testimoniale
Contact